Healing

Healing

Individueel/groep

Heel eenvoudig uitgelegd is healing een overdracht van Universele lichtenergie, de bron van alle intelligentie, naar een ontvanger. De healer kanaliseert deze lichtfrequentie naar de ontvanger, waardoor healing kan ontstaan. We hebben allemaal een fysiek lichaam en een energetische lichaam, aura. In het algemeen is onze energie in balans en trilt op een hoge frequentie. Indien onze energieflow stagneert, door emoties zoals woede, angst of verdriet en hou het aan dan worden we ziek op lange termijn. Meestal ontstaat er eerst in ons emotioneel lichaam een blokkade, waardoor ons energieveld op een lagere trillingsfrequentie komt. Door niet te luisteren naar ons zelf, geeft ons lichaam signalen, reacties en ontstaat er fysieke klachten.

Zowel tijdens de beoefening van de Zhineng qigong als het geven van healing (fa qi) wordt er met Hun Yuan Qi (externe) van het universum gewerkt. Het is eenvoudiger en effectief en krachtig. 
Hun yuan qi is fijner en zuiverder en veiliger, je put je eigen qi conditie niet aan. Er zijn verschillende methodes om qigong healing toe te passen op jezelf, anderen of de omgeving.
De healing wordt vaak een-op-een gedaan, maar kan ook in groepsverband gedaan worden. In groepsverband is het effect groter, als men met een grotere aantal zijn. En iedereen heeft er baat aan, ongeacht de gezondheidstoestand.
Het is ook aangeraden om de qigong oefeningen te blijven beoefenen na de healing of andere energetische behandelingen omdat de energieflow in beweging gezet wordt en verder kan ondersteunt worden. Zowel acupunctuur, tai chi, qigong, healing, kruiden, voeding,…. Zijn allemaal een onderdeel van TCM. Op deze manier kan jezelf je energie managen die dan ten goede komt op fysieke, emotionele, mentale en spirituele vlak. 

Ervaringen van klanten

 

De lessen bij Tsoe Tsan Yang zijn een echte mind changer die de nodige balans, de innerlijke kracht en de voeling met mijn lichaam naar boven laat komen. Een echte aanrader voor wie zich lichamelijk en geestelijk beter wil voelen en dichter bij zichzelf wil komen.

Tsoe Tsan is een gedreven, geduldige en zachte docente die haar passie doorgeeft en laat voelen tijdens de les wat Qigong en Tai chi kunnen beteken voor het dagelijks leven. Ze voelt ontzettend goed de dingen aan en heeft een ongelofelijk inzicht en wijsheid in het lichaam. Ze stuurt telkens op een subtiele manier bij en gaat steeds op zoek naar wat de ideale manier voor mijn lichaam is om mijn energie meer te laten stromen.

Jan

Ik ben heel blij dat ik via het Majinhuis Tai chi heb ontdekt.Voordien was ik me veel minder bewust van mijn lichaam. Het was vooral mijn hoofd die mijn lichaam dirigeerde. Tai chi heeft me bewuster gemaakt van mijn lichaam. Door tijdens de oefeningen te focussen op mijn lichaam heb ik ontdekt dat je lichaam vaak zelf aangeeft hoe je moet bewegen, zonder dat dit veel energie vergt. Het is allemaal “ als vanzelfsprekend”. Tijdens de oefeningen ben ik me naast mijn lichaam  ook veel bewuster van mijn ademhaling, zaken die we in het dagdagelijkse leven te veel vergeten wegens automatisme. Na het beoefenen van de Tai chi voel ik me dan ook altijd veel rustiger. Ook al oefen ik het maar 1x week toe, de effect zijn toch al in mijn dagelijks leven binnen geslopen.

Waarvoor alleen maar dank!

Manuella

Tsoe Tsan Yang | The embodied mind
+32 477 99 86 69 |info@theembodiedmind.be

Privacyverklaring | Algemene Voorwaarden